Безплатен курс по иновации и предприемачество

1 Окт

За втора поредна година ще имате възможност да се включите в курса по Иновации и Предприемачество във фарма-, био- и козметичните технологии. Лекциите ще се провеждат по два пъти в седмицата в Центъра по Приложна Наука и Иновации (CASI). Там ще намерите цялата необходима информация за това как да създадете и развиете един проект в областта на науката.

Курсът е изцяло безплатен за всички студенти, които имат желание и мотивация за развитие и са част от сферата на биотехнологиите, фармацията, козметиката, биологията, органичната химия и медицината. Лекциите и семинарите ще се провеждат на английски език и следователно материалите, които ще ви бъдат изпращани, също ще са на английски.
За вас ще бъдат осигурени лектори, които са квалифицирани в различни области, за да може да получите максималното количество необходима информация. Винаги ще може да се обръщате към тях, когато се нуждаете от разяснение.

Освен знания в тези курсове ще откриете и много запознанства, съмишленици и бъдещи приятелства. Предстои ви едно интересно пътуване, което си струва да се започне.