Как да стана курсист

13 Юни

Искаш да натрупаш стаж, но не можеш да се откъснеш от непрекъснатите разпокъснани лекции и упражнения. Притесняваш се, че колегите ти ходят да стажуват по лаборатории, а ти не. Чудиш се как да поговориш с преподавател? Е, дойде моментът да разбереш какво се случва.

Можеш да се включиш в нашето безплатно online събитие на 13 юни (събота) от 13:00 часа и да зададете всичките си въпроси. Къде, защо, как? А ние с радост ще те поведем към разбулването на тайните на това да бъдеш курсист.

Своя опит ще представят Александрина Нешева, Александра Атанасова, Мария Вълева и Яна Ненчева от Центъра за кариерно ориентиране ScienceUp. Те са настоящи и бивши възпитанички на Биологически факултет при Софийски университет "Св. Климент Охридски" и ще разкажат за своите трепети и преживявания, как са станали курсисти, как са се справяли, при кого са работели и в какво се е състояла дейността им в лабораторията. Заповядай на събитието "Как да стана курсист" от поредицата Разкази за кариерата в събота следобед.

Очакваме те!
ВХОД СВОБОДЕН!!!

Нужна е предварителна регистрация, за да ви изпратим zoom link час преди провеждането на събитието