Летен стаж в БИОВЕТ АД

10 Окт

През месец април 2019г. се състоя събитието „Запознай се с БиоВет”. Студенти на Биологически факултет към Софийски университет "Св. Климент Охридски"и заинтересовани лица научиха за БиоВет като фирма и потенциален работодател.

БИОВЕТ АД произвежда ензими и ензимни комплекси за употреба в животновъдството за по-добро усвояване на фуража и по-добра продуктивност.

Събитието се проведе в два дни - петък (19.04) и събота (20.04). През първия ден неговите гости се запознаха с Милен Тодоров и Любов Николова- служители във фирмата. Те представиха възможностите, които фирмата предлага, както и кариерното израстване в нея. В събота чрез организиран транспорт беше посетен завода в Ботевград. Там бяха представени лабораториите, съоръженията и производството. На събитието присъстваха голям брой студенти бакалаври и магистри, заинтересовани от компанията. Те успяха да зададът своите въпроси и сами да видят условията на работа.

Следствие на съвместната ни работа, бе организиран страхотен летен стаж с заинтересованите млади специалиста от събитието.

Следващото лято отново :)