Месец на Биопродуктите

1 Фев

Месец на Биопродуктите

Ние вече сме готови с програмата за Февруари, а вие?

Център за кариерно ориентиране ScienceUp сме ви подготвили още по-динамична програма за Февруари. Темата ни е Био Продукти, началният час 19.00.

Надяваме се месецът да мине по мед и масло, защото започваме с пчелни продукти и продължаваме със кожен микробиом. За край сме оставили най-доброто разбира се - Кирил и Роси и техния разговор за иновациите в тази сфера. В допълнение са две събития с прекрасните колеги, участвали във Famelab. Ще говорим за още възможности за кариерно развитие, но от гледната точка на бизнеса и комуникирането на наука. След всичко научено от месеца идва ред и на приложението. Ще останете вдъхновени и чудещи се как да осъществите идеите си. Не се притеснявайте, нашия екип се е погрижил за това. Финалът е на Павел Видев, който ще ви покаже как да напишете вашата дипломна работа.

Всички събития са от 19:00, локацията е Център за приложни изследвания и иновации. Вход свободен за всички! Следете за повече информация нашата страница и събитията.Ето и датите:

04.02.2020 - "От биологията до бизнеса" Александрина Ал-Джасем

06.02.2020 - "Антиоксидантна активност на пчелни продукти"  гл. ас. д-р Мартин Димитров в катедра Генетика.

13.02.2020 - "Кожен микробиом и пробиотични козметични биопродукти" Елена Георгиева магистър Индустриални биотехнологии

18.02.2020 -"Химични експерименти и подкаст" д-р Божидар Стефанов

20.02.2020 - "Биопродукти, предизвикателства, иновации" Росица Тропчева - Ръководител на Центъра за приложна наука и Кирил Петков

27.02.2010 - "Съвети при изготвяне на дипломна работа" Павел Видев Асистент в катедра Биохимия